- x 22.11.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Volkswagen

Terug van nooit weggeweest: de nieuwe Volkswagen T-Roc

Gewaagd, bij de tijd en een onmiskenbare SUV-uitstraling: Volkswagen introduceert de T-Roc in een nieuw jasje.  

Looks om jaloers op te worden

De looks van de nieuwe Volkswagen T-Roc laten elke voorbijganger omkijken. Dit komt door de uitgesproken voorkant maar ook door de bijzondere kleurcombinatie. Voorzien van zwarte spiegels en een contrasterende look door het dak en de dakstijlen. Ook in het donker is deze nieuwe T-Roc niet te missen door de IQ.LIGHT LED Matrix koplampverlichting. Deze Volkswagen geeft alles wat van een SUV te verwachten valt. Ruime zitplekken, een verhoogde instap en een bagageruimte waarin maar liefst 1,290 liter aan bagage in past.

Een intelligente Volkswagen

Achter het stuur van de T-Roc komt de Digital Cockpit u tegemoet met alle belangrijke rij-informatie en rij-assistentie. Predictive Cruise Control zorgt voor een vaste snelheid en afstand tussen voorliggers, Side Assist geeft aan of u veilig van baan kunt wisselen en Park Assist helpt een handje bij het inparkeren. Alsof dit nog niet genoeg comfort en veiligheid biedt, is deze Volkswagen voorzien van de IQ.DRIVE Travel Assist, het systeem dat sturen, remmen en optrekken tot 210 km per uur van u overneemt. Uiteraard houdt u als bestuurder zelf de handen op het multifunctionele stuurwiel, dat is wel zo gemakkelijk want ook vanaf uw stuur kunt u de T-Roc bedienen.  
 

Voor de avonturiers: de T-Roc Cabrio

Voor de avonturiers onder ons stellen we u graag voor aan de T-Roc cabrio. Het concept lijkt simpel: haal het dak van de T-Roc en er ontstaat een T-Roc Cabrio. Een cabrio die de kracht van een SUV combineert met het plezier van rijden met een open dak. Plan de volgende roadtrip maar vast in, want met 284 liter bagageruimte is er ook genoeg ruimte voor bagage. Het design van de cabrio is met een lengte van 4,27 meter 4 centimeter langer dan de reguliere T-Roc. Deze cabrio biedt zitplaatsen aan vier inzittenden, waarvan de achterpassagiers extra beschermd worden door rolbeugels.
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1