- x 06.09.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband Volvo

Volvo Park and Pay maakt parkeren plezieriger

U kent het wel: op een mooie dag besluit u op pad te gaan, om er vervolgens achter te komen dat u niet de enige bent. Overvolle parkeerterreinen kunnen al gauw voor frustratie zorgen op wat een zorgeloze dag moest zijn. Bovendien is zoeken naar een parkeerplaats jammer van uw tijd. Zie daar Park and Pay: een app die u helpt vrije parkeerplekken te vinden.

Parkeerplekken inzichtelijk gemaakt

Park and Pay is exclusief te gebruiken in combinatie met Volvo’s Sensus Navigation en Sensus Connect. Door de slimme applicatie te koppelen aan uw Volvo, worden parkeerplekken via een lijstweergave inzichtelijk gemaakt. Daarnaast is gedetailleerde informatie omtrent de parkeerplek direct opvraagbaar.

Inclusief betaalfunctie

Park and Pay is een gratis dienst. Behalve een parkeerplaats zoeken, kunt u er ook voor betalen via de app. In de app staat een prijsvoorbeeld vermeld, gebaseerd op de datum en tijd die u invoert. Wanneer u gebruikmaakt van de betaalfunctie, worden de kosten hiervoor in rekening gebracht door de aangesloten betalingsleverancier van Park and Pay.

Alleen kosten voor het gebruik

Ook handig: staat u minder lang geparkeerd dan vooraf ingeschat, dan worden alleen de kosten in rekening gebracht voor de periode van het daadwerkelijke gebruik. U betaalt dus nooit te veel! Neem voor meer informatie over Park and Pay contact op met Broekhuis.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1