- x 01.05.2023
Nieuws algemeen Vers van de rolband Volvo

Beperkt beschikbaar: de Volvo XC40 Essential

Goed nieuws voor wie van elektrisch rijden houdt, van compacte SUV’s én van Volvo’s. De Volvo XC40 Essential is een volledig elektrisch model dat in een gelimiteerde oplage beschikbaar komt in Nederland. De Volvo XC40 Pure Electric Essential (zoals zijn volledige naam is) heeft een verbeterde aandrijflijn, krachtige prestaties en een laag verbruik met een range van 467km (WLTP). Ook snelladen (135 kW) is voor deze editie standaard.

Maar dat is niet alles. Deze gelimiteerde uitvoering is onder andere voorzien van Silver Dawn metallic lak en wordt geleverd op 19 inch lichtmetalen velgen met All Season banden. De zeer uitgebreide standaarduitrusting omvat ook City Safety; een zeer geavanceerd veiligheidssysteem dat, zoals u van Volvo mag verwachten, vol vooruitstrevende innovaties zit. Om deze uitvoering compleet te maken, wordt hij standaard geleverd met een imposante reeks comfortverhogende opties zoals Dual Zone climate control, comfortabele voorstoelen met 4-voudig verstelbare lendesteunen en zittingverlenging, Google infotainment, een navigatiesysteem en een Park Assist camera achter.

Deze volledig elektrische XC40 komt in aanmerking voor de subsidie voor privé-aankopen (SEPP) en is ook leverbaar via Private Lease. Het standaard Care package geeft 3 jaar zekerheid met garantie en onderhoud.

Interesse in de XC40 Pure Electric Essential? Of wilt u een vrijblijvende proefrit maken? Neem contact op met de Broekhuis Volvo-Dealer bij u in de buurt. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1