- x 18.06.2020
Nieuws algemeen Vers van de rolband Volkswagen

Broekhuis Koog a/d Zaan erkend met VW Service Quality Award

Broekhuis Koog a/d Zaan is bekroond met de Volkswagen Service Quality Award. Hiermee behoren wij tot de best presterende Volkswagen dealers van Nederland op het gebied van service verlening aan klanten.

Uitmuntende dienstverlening zorgt voor tevreden klanten. Wij werken daarom iedere dag met het motto: ‘alles voor een enthousiaste klant’. Zo zoeken we altijd een passende oplossing voor uw mobiliteitsvraag en helpen we waar we kunnen.

Ieder jaar wordt de klanttevredenheid en de dienstverlening van de Volkswagen dealers gecontroleerd door Volkswagen Nederland. Aan de hand daarvan wordt beoordeeld welke dealers het beste scoren. Dit jaar viel de onderscheiding te beurt aan onze Volkswagen dealer in Noord-Holland. Binnenkort wordt de Volkswagen Service Quality Award uitgereikt.

De award onderstreept onze dienstverlening en service. We bedanken onze klanten dan ook hartelijk voor het invullen van de tevredenheidsonderzoeken. Hieruit blijkt uw enthousiasme en betrokkenheid bij ons. Ook in de toekomst helpen wij u graag met onbezorgd mobiel te zijn en te blijven.

Tot ziens in onze vestiging!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1