Zorgeloos autorijden voor een vast all-in maandbedrag

Bij private lease draait het om autorijden voor een vast all-in maandbedrag, waarbij zaken als onderhoud, reparatie, pechhulp, verzekering en belasting zijn inbegrepen. Dit is bij uitstek het grootste voordeel! Maar er kleven nog veel meer voordelen aan het private leasen van een auto.

Geen risico, geen grote investering, wel een eigen auto. Dit zijn enkele voordelen, toch zijn er ook mogelijke nadelen die afhangen van uw situatie en wensen. We leggen het u uit!

Welke voordelen heeft private lease?

Als u gaat private leasen kiest u voor zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand. In dit bedrag zijn kosten voor onderhoud, reparatie, pechhulp, verzekering en belasting opgenomen, zodat u alleen nog maar hoeft te tanken of te laden.

Het bedrag wordt tijdens het samenstellen van het leasecontract bepaalt en verandert gedurende het contract niet. Zo weet u de komende jaren wat u per maand betaalt voor uw auto. Ook wanneer uw auto voor onderhoud naar de garage moet, blijft het maandbedrag hetzelfde. Maar ook bij reparaties en schadeherstel blijft uw maandbedrag hetzelfde, u hoeft enkel het eigen risico bij schade te betalen als deze niet op een derde partij verhaald kan worden. Kan dit wel, dan betaalt u helemaal niets.

Alle voordelen op een rij

  Geen groot aankoopbedrag, wel een gloednieuwe auto rijden

  De nieuwe auto kunt u naar wens samenstellen

  Zekerheid doordat u volledig inzicht heeft in uw autokosten dankzij de Berijdersapp

  Geen zorgen over extra kosten zoals onderhoud, reparatie, verzekering en belasting

  Om de paar jaar een nieuwe auto rijden

  Bij schade geen extra kosten, u betaalt enkel het eigen risico

Waarom private leasen bij Broekhuis

Als u uw nieuwe auto bij Broekhuis private leaset, dan kiest u voor een product dat gecertificeerd is door Stichting Keurmerk Private Lease. En naast het onbezorgde rijplezier voor een vast bedrag per maand kunt u bij Broekhuis ook nog genieten van 5 extra zekerheden!

Hierom wilt u private leasen bij Broekhuis:

 Gemak

Broekhuis Lease is de hele gebruiksperiode uw vaste partner. Of het nu gaat om onderhoud, de bandenwissel of het herstellen van autoschade; u kunt altijd bij ons terecht en rekenen op onze dienstverlening. Zo ontzorgen we u op ieder vlak.

 Zekerheid

Samen stellen we een contract op waarvoor u elke maand een vast bedrag betaalt. Tussentijds komt u niet voor onaangename verrassingen te staan, zodat u de komende jaren precies weet waar u aan toe bent. De risico’s tijdens het leasecontract nemen wij voor onze rekening. Dat is hoe wij zaken doen.

 Goed voor de portemonnee

Doordat wij veel zaken in huis voor u kunnen regelen, kunnen wij onze vaste all-in maandtarieven zo laag mogelijk houden. Denk hierbij aan het uitvoeren van onderhoud en reparaties, maar ook aan bijvoorbeeld schadeherstel.

 Flexibiliteit

Bij Broekhuis Lease bepaalt u zelf welke aanvullende diensten zijn inbegrepen in uw leaseovereenkomst. Zo sluit uw leaseauto en alle bijbehorende gemakken perfect aan op uw persoonlijke wensen.

 Transparantie

Bij ons ziet u snel wat de invloed van uw keuzes zijn op het maandbedrag. Ook is het helder wat er gebeurt als u meer rijdt dan de afgesproken vrije kilometers en wat de afkoopsom is als u de leaseovereenkomst eerder wilt beëindigen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, wel zo duidelijk.

Het Broekhuis Zeker Pakket

Bij Broekhuis Lease kunt u rekenen op extra zekerheid als u kiest voor het Broekhuis Zeker Pakket. Mocht u niet meer kunnen voldoen aan de betalingsverplichtingen van uw private lease contract, dan kunt u deze in sommige gevallen met dit pakket ontbinden. Voor een meerprijs kunt u het Broekhuis Zeker Pakket toevoegen aan uw leaseovereenkomst. Met dit pakket kunt u uw leaseovereenkomst voortijdig kosteloos opzeggen in de volgende situaties:

  • Bij overlijden van één op de leaseovereenkomst vermelde cliënten
  • Bij arbeidsongeschiktheid
  • Bij onvrijwillig ontslag

Bij bepaalde situaties kijken we naar uw daadwerkelijke inkomsten, kunt u door de situatie het maandbedrag niet meer voldoen of bent u hiertoe nog wel in staat? De berekening Draagkrachtnorm Keurmerk Private Lease zal hierbij als criterium gelden.

Heeft private lease ook nadelen?

Zoals u leest heeft private leasen vele voordelen. Toch zijn er ook zaken die als nadelen gezien worden. Om u een zo compleet mogelijk plaatje te schetsen, nemen we deze ook graag met u door. Zo gaat u onder andere voor een langere periode een contract aan, doorgaans tussen de 24-60 maanden. Ook kan het private leasen invloed hebben op een hypotheekaanvraag, doordat dit contract opgenomen wordt als BKR-registratie.

Tijdens het contract zit u ook ‘vast’ aan het aantal kilometers dat u gemiddeld per jaar kunt rijden. Gaat u daar overheen, dan worden hier achteraf extra kosten voor berekend. Samen met uw adviseur neemt u daarom voorafgaand aan het opstellen van het contract het gemiddelde aantal kilometers door dat u per jaar rijdt. Zo kunt een afweging maken; neem ik iets meer kilometers mee in het contract, of probeer ik de auto vaker te laten staan en ga uit van een lager gemiddelde en betaal achteraf de extra gereden kilometers? Onze adviseurs denken graag met u mee. 

Twijfelt u nog of u een auto wilt leasen of kopen? Ook hierover denken wij graag met u mee. Op de volgende pagina zetten wij alle voordelen, nadelen en kosten van het kopen of het leasen van auto tegenover elkaar. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1