Dit is private lease: zorgeloos autorijden voor een vast bedrag per maand

Het leasen van een auto werd vroeger voornamelijk geassocieerd met een auto van de zaak. Deze vorm van autorijden werd al snel populair, waardoor ook particulieren tegenwoordig een auto kunnen leasen: private lease (of privé lease). Bij private lease draait alles om zorgeloos autorijden voor een vast all-in bedrag per maand. Hoe het werkt, dat leggen we u hieronder uit.

Geen bezit maar gebruik staat voorop

Wanneer u kiest voor private lease, dan kiest u voor het rijden van een auto
zonder deze te bezitten. Dat werkt als volgt:

  • Na het samenstellen van uw private leasecontract bestellen wij de auto.
  • Gedurende het contract blijft de auto in ons beheer.
  • U ‘leent’ de auto zolang het contract duurt.
  • U hoeft geen grote investering te doen voor een nieuwe auto.
  • U heeft geen omkijken naar de afschrijving en restwaarde.
  • Na het leasecontract levert u de auto gewoon weer in bij ons.
  • U betaalt enkel voor het gebruik van de auto.

     Onderhoud & Reparatie

     All-risk verzekering

     Banden

     Motorrijtuigenbelasting

     Schadeherstel & Glasreparatie

     Aanschafprijs & Afschrijving

     Pechhulp 24/7

Een vast all-in maandbedrag

Bij private lease draait het om alle kosten die zijn inbegrepen in het vaste maandbedrag. Dit is bij uitstek het grootste voordeel van deze vorm van autorijden. Aparte kosten voor zaken als aanschaf, verzekering, onderhoud, reparaties, pechhulp en belasting zijn met private lease verleden tijd. U hoeft enkel nog te tanken of te laden.

Afwegen of private lease bij u past

Het private leasen van een auto heeft voor- en nadelen. Daarom is het belangrijk om af te wegen of private lease bij u past. Want wanneer is private lease voor u interessant? Daarbij kunt u nadenken over zaken als;

  • Hoe groot moet de auto zijn? Vaak geldt: hoe groter de auto hoe duurder deze is per maand
  • Hoeveel kilometer rijdt u per jaar? U bepaalt tijdens het samenstellen van het leasecontract hoeveel kilometer u per jaar verwacht te rijden. Dit heeft invloed op het maandbedrag.
  • Wat vind u belangrijk aan uw auto? Staan gemak en comfort voorop of vind u het belangrijk dat de auto diverse luxe opties heeft? Dit heeft invloed op het maandbedrag en kan resulteren in een hoger maandbedrag.

De medewerkers van Broekhuis Lease denken graag met u mee over zulke zaken, zodat u samen de private lease auto samenstelt én een leasecontract afsluit die precies passen bij uw wensen. Bij Broekhuis is meedenken in mogelijkheden key, persoonlijke service een harde eis!

We helpen u graag
Wilt u de mogelijkheden doorspreken om zo de afweging te kunnen maken of private lease bij u past? Onze adviseurs staan voor u klaar met persoonlijk advies. Neem contact met ons op via de chat, het contactformulier of door te bellen naar (+31) 341 - 75 11 00.

Private lease een tweedehands auto

Bij private lease hebben we het vaak over gloednieuwe auto’s die u voordelig kunt rijden. Maar ook het private leasen van gebruikte auto’s wordt steeds populairder. Deze auto’s zijn al ingereden, waardoor wij ze extra scherp geprijsd kunnen aanbieden. Deze tweedehands auto’s zijn altijd dealeronderhouden en worden voordat wij ze afleveren uiteraard nog een keer grondig gecontroleerd. Hierdoor voelen de occasions bijna als nieuw en is een tweedehands auto leasen net zo vanzelfsprekend als het private leasen van een nieuwe auto.

Elektrische auto private leasen

Overweegt u elektrisch rijden? Dan is het goed om te weten dat u ook een elektrische auto kunt private leasen. Elektrisch rijden is duurzaam en minder belastend voor het milieu dan een auto die rijdt op benzine of diesel. Wel ligt de aanschafprijs van elektrische auto’s momenteel nog hoger, waardoor dit niet direct voor iedereen mogelijk is. Overweeg dan eens het private leasen van een elektrische auto!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1