Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,5 gemiddeld
17 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne samenwerking met prima mensen en hoge kwaliteit "

"Zie boven"

04-05-2022 | Gerard de Boer, | Carplus Beverwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima werk "

"Prima werk"

29-03-2022 | Paul, | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed geregeld"

"!"

29-03-2022 | Ron, | Carplus Goor | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch"

"Goed geholpen, goede uitleg en er wordt meegedacht."

02-03-2022 | Wendy, | Carplus Beverwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"korte lijnen en snelle service "

"goede begeleiding bij het uitzoeken van een inrichting. Als er bepaalde dingen niet helemaal kloppen dan lossen ze het goed en snel op."

03-02-2022 | Johan, | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik probeer mij af te melden (unsubscribe) maar wordt niet naar de juiste site doorgelinkt"

"Graag mij afmelden voor berichten. Wij hebben onze bedrijfsactiviteiten per 1-1-2022 beëindigd Autobedrijf Van Woudenberg BV Maartensdijk"

03-02-2022 | Dick van Essen, | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis Carplus Harderwijk Levert vakwerk."

"Dit is mijn tweede bus die ik laat inrichten. Ze gaan voor 200 % wat werk betreft. De werkplaats is perfect er ligt geen rommel op de grond. Het personeel is kundig en gaat voor Kwaliteit !! Ref : H. Vlugt H.V. Vastgoedonderhoud."

02-02-2022 | H. Vlugt, | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Zeer plezierige en vakkundige samenwerking. "

"Plezierige en kundige collega's , daar houd ik van. Niet lullen maar poetsen en kwaliteit leveren."

06-01-2022 | Gerard de Boer, | Carplus Beverwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Pretige samewerking"

"De lijnen zijn kort en persoonlijk"

03-12-2021 | Patrick Eerhart, | Carplus Beverwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende kwaliteit van dienstverlening en altijd afspraak = afspraak"

"We werken al jaren samen met Broekhuis Carplus en altijd naar tevredenheid. Ze denken pro-actief mee."

11-10-2021 | Koen Versteeg, | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Het wordt goed en snel geregeld"

"Voor een vakantie naar Polen wilde ik graag een brandblusser in mijn personenauto (leasewagen) ingebouwd hebben. Er was snel een afspraak gemaakt, in overleg met mij werd ter plekke bekeken waar de brandblusser zou worden geplaatst en dit werd snel uitgevoerd. De rekening ging rechtstreeks naar mijn werkgever. Goed en snel geregeld dus."

08-10-2021 | Richard, | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn bedrijf waar de klant nog koning is!"

"Een bedrijf die klaar staat voor zijn klant. Fijn om mee samen té werken!"

08-10-2021 | Gerraldine, | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle service"

"Fijn geholpen en kon tijdens inbouwen van het systeem het kantoor gebruiken. Super !"

07-10-2021 | Gerrit, | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn en goed contact"

"Al jaren betrouwbaar en fijn contact ,ga zo door mannen ."

07-10-2021 | Cor, | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ze hebben hem mooi afgewerkt "

"De bus is prima afgeleverd top"

07-10-2021 | Sjaak Kievit, | Carplus Beverwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Super strak werk"

"Nette inrichting tot in de puntjes verzorgt. Ik mis alleen de anti slip matjes in de open stellingen."

07-10-2021 | Twan Tenhagen, | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geregeld!"

"Duidelijke afspraken en goede service"

29-09-2021 | Dirk, | Carplus Beverwijk | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren