Toonaangevend merk met handige en overzichtelijke systemen

Aluca is het toonaangevende merk voor aluminium bedrijfswageninrichtingen. De handige en overzichtelijke Aluca-systemen maken van uw bedrijfswagen een perfecte mobiele werkplek, waarin u al uw spullen snel kunt vinden. Ondanks hun lichte gewicht, zijn de bedrijfswageninrichtingen van Aluca ijzersterk. U krijgt er maar liefst 8 jaar garantie op!

Kastensystemen en onderladesystemen die uitblinken in efficiëntie

Met het kastensysteem van Aluca maakt u van uw bedrijfswagen de meest efficiënt ingerichte mobiele werkplaats die er is. Het systeem is modulair opgebouwd en staat garant voor het overzichtelijk en makkelijk opbergen van gereedschap en ander materieel.
Naast het kastensysteem is er ook het slimme Aluca Dimension2-onderladesysteem. De onderlades kunt u uittrekken aan de achter- of zijkant van uw bedrijfswagen. Hierdoor kunt u altijd makkelijk bij uw spullen, ook buiten uw bedrijfswagen, en werkt u ergonomisch.
Beide systemen zijn op maat af te stemmen op uw wensen en gebruiksdoelen en zijn van 100% aluminium. Daardoor zijn ze zeer licht, maar toch zijn ze ijzersterk. Dit maakt een maximale belading mogelijk bij een minimaal gewicht.

Opbergboxen op maat van uw wensen

Om uw Aluca-bedrijfswageninrichting optimaal te gebruiken, kunt u deze combineren met Aluca BOXXen, het geïntegreerde kunststof opbergsysteem. Met de Aluca BOXXen kunt u uw spullen gesorteerd opbergen en blijven deze netjes op hun plaats liggen, ook tijdens het rijden. Het systeem bestaat uit losse elementen, die verkrijgbaar zijn in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Hierdoor kunt u het opbergsysteem op maat laten aansluiten bij uw kastensysteem of onderladesysteem. Het Aluca BOXXen-systeem omvat een uitgebreid scala aan opbergkoffers en is licht van gewicht. Het biedt door zijn flexibele samenstelling voor elk bedrijf de juiste opbergmogelijkheden.

Duurzaamheid en gegarandeerde kwaliteit

Kiest u voor Aluca, dan kiest u ook voor duurzaamheid. Aluca-bedrijfswageninrichtingen worden duurzaam geproduceerd en zijn volledig recyclebaar. Omdat ze van aluminium zijn en dus weinig wegen, bespaart u brandstof met uw bedrijfswagen en stoot u minder CO2 uit. Bovendien ontstaat er minder slijtage aan remmen en banden.
Omdat de systemen van Aluca ondanks hun lage gewicht erg sterk zijn en een zeer doordachte constructie hebben, zit op iedere bedrijfswageninrichting van Aluca maar liefst 8 jaar fabrieksgarantie. Zo bent u jarenlang verzekerd van onbezorgd werken in een efficiënt ingerichte bedrijfswagen, waarin u alles snel en makkelijk terugvindt.

Meer weten over de systemen van Aluca en de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen? We vertellen u graag meer!
1