Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
21 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles keurig netjes geregeld en een super ontvangst!"

"Zeer positief"

24-11-2022 | Henk, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"klantvriendelijk, punktueel, probleemoplossend "

"al ca 50 jaar klant bij volvo utrecht, mede dankzij de altijd service gerichtheid en persoonlijke benadering van alle medewerkers."

16-11-2022 | ger, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel en vriendelijk"

"Super goed geholpen door Robert. Hij geeft je gelijk het gevoel welkom te zijn bij Broekhuis. Hij neemt de tijd om naar je te luisteren en vervolgens duidelijk en helder te vertellen wat hij voor je kan betekenen. Hij is altijd vriendelijk en blijft tegelijkertijd ook professioneel. Tot een goeie deal gekomen voor een mooie Renault Captur."

12-11-2022 | Anke, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen "

"Zeer prettig onderhandeld over de inruil van mijn vorige auto. Ook heel goede informatie ontvangen over onze nieuwe (gebruikte) V40 rondom de aflevering en zelfs een prima autoverzekering. Heel tevreden."

22-10-2022 | Martin, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Snel, vriendelijk en correct"

"APK en grote beurt zijn goed en snel uitgevoerd. Auto werd keurig schoon afgeleverd. Eén opmerking: de lampen stonden altijd op standje automatisch, deze was door de garage niet teruggezet op deze stand, waardoor we een poosje zonder lampen aan hebben gereden......"

18-10-2022 | H. van Oosterom, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige verkoper en net aanbod inruil/aankoop"

"Het eerste telefonisch contact met verkoper Robert Bembom verliep meteen prettig, open en eerlijke informatie over de xc40 die ik gezien had. Gesprek en proefrit was al dag erna mogelijk en de deal is goed gesloten. Nog een goed aanbod voor set bijna nieuwe winterbanden geaccepteerd. Het enige jammere vond ik dat het panoramadak rondom en de rand van de dakreling niet gepoetst was, daar zaten nog algen en mos in. Maar verder zeer tevreden over Broekhuis en hun service!"

12-10-2022 | Manuela, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden, zoals ik altijd gewend ben van Volvo!"

"Tegenvaller: nummerplaat zonder te vragen !vervangen van - VERKERK auto - in: BROEKHUIS auto, hetgeen niet het geval is"

27-09-2022 | Karel, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Aangenaam en snel"

"Zowel de verkoop als de behandeling vond ik zeer aangenaqam"

25-08-2022 | Joop Geurts, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct, stipt en dus tevreden. "

"Correct , stipt en alles volgens afspraak."

24-08-2022 | Dirk, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een hele leuk"

"Erg leuk geholpen door Mathijs, veel verstand van de zaken. Rustige man, duidelijk en erg vriendelijk. Er is nog een klein probleempje met de Volvo app (id) maar ook hierin komt nog hulp / oplossing. Het was al heel fijn dat de Volvo klaar was voor onze vakantie (Tour for Life)"

24-08-2022 | René van Oostenbrugge , | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alleen maar goede ervaringen."

"Mijn oude Volvo V70 is twee jaar in onderhoud, eerst bij Verkerk en nu bij Broekhuis. Tot op heden ben ik prima behandeld door de mensen aldaar. Ik hoop dat dit in de toekomst zo zal blijven."

13-08-2022 | Jan Drost, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Uitstekende service"

09-08-2022 | Albert, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goed "

"Goed geholpen door Matthijs Wolzak"

28-07-2022 | Fred van Voorn, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden "

"Zeer tevreden met de aankoop Van de Volvo xc40. Prettig geholpen door verkoopadviseur Wilco. Prettige Volvo garage."

18-07-2022 | Ton, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service....Verkerk alweer vergeten ! Ga zo door !"

"Alles conform afspraak, op tijd, schoon opgeleverd."

11-07-2022 | Gilbert, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn zeer klantvriendelijk, hulpvaardig en deskundig geholpen Matthijs Wolzak"

"Bij het zoeken naar een occasion toch weer terecht gekomen bij Volvo Broekhuis. Volvo Broekhuis staat bij ons voor betrouwbaar, klantvriendelijk en deskundig."

31-05-2022 | Henk, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Niets op aan te merken"

"Toegankelijk en meedenken."

10-05-2022 | Bas, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Zeer tevreden met mijn aankoop,alles duidelijk uitgelegd. Zeer goed geholpen door Mathijs."

29-03-2022 | John, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoudsbeurt naar behoren, vervangend vervoer (fiets) slecht"

"Had tijdig afspraak gemaakt met de receptie dat ik mijn auto in de loop van de dag zou brengen en dat de onderhoudsbeurt een dag later zou plaats vinden. Daarbij ook afgesproken dat ik een leenfiets mee zou krijgen. De receptionist leek verrast dat ik in de vroege middag mijn auto bracht. Een fiets stond dan ook niet klaar. Korte tijd daarna kreeg ik een dames fiets mee, zonder versnelling met groot onhandig stuur en na mij later bleek, toen ik er op weg fietste,zachte achterband en met een zadel dat van voor naar achter met elke beweging mee bewoog. Kortom over de onderhoudsbeurt geen wanklank, maar slechte ervaring met aangeboden vervoer (fiets)."

08-02-2022 | Wieger van Dijk, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Volledig prima uitgevoerd"

"Uitnodiging via mail, met uitleg. Op korte termijn een afspraak, prima uitgevoerd."

25-01-2022 | Aad, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en kundigheid"

"Goede service en kundigheid, een bedrijf dat staat voor de kwaliteit van Volvo en deze ook uitstraalt."

03-12-2021 | Erik, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren